torsdag den 7. november 2013

Morgenpizza


Æg om morgenen er uden tvivl det mest optimale for mig – det holder mig mæt længe, og så kan det virkelig varieres. Her har jeg lavet en ganske simpel omelet, kølet den ned (ja, det elsker jeg faktisk!) og fyldt den med lidt forskelligt fyld. Man fristes til at kalde det en morgenpizza, for det ligner det – og bevares, den er da også fyldt med ost.. så ja, morgenpizza kunne vi vel godt kalde den. 




Morgenpizzabund/omelet (1 portion)
2 æg
1 lille skvis fløde
salt, peber
 1 spsk kokosolie (uden smag) til stegning

Fyld
sennepsmayo (2 spsk mayonnaise, 1 spsk creme fraiche, 1 tsk sennep)
100 g revet ost (fx parmesan og emmentaler)
10 små cherrytomater
½ peberfrugt
1 lille håndfuld persille

Pisk æg og fløde og salt og peber sammen, og steg på panden i kokosolie ved lav varme, indtil omeletten er færdig. Vend den evt., så den får på begge sider – det kan jeg godt lide. Tag den af panden og køl den af. Fyld omeletten med sennepsmayo, ost, tomater, peberfrugt og persille, og spis den straks. Hvis du ikke kan spise den hele, kan den med fordel gemmes og spises færdig til frokost. Så er du med garanti mæt helt til frokost!

1 kommentar:

  1. MUMS!!!

    Jeg foretrækker faktisk også omeletten kold ;-)

    SvarSlet