tirsdag den 5. marts 2013

Pizza med ekstra ost

Okay.. Nu har jeg lavet pizza på flere lchf-venlige måder, både blomkålspizzaen og meatzaen, og da jeg er en sucker for pizza, så bliver der altså ved at komme nye varianter af low carb pizzaer her på bloggen. Som fx. nu.

Bund 
125 g. natural friskost (fx. Philadelphia)
½ dl. Husk
4 æg
1 spsk. tørret oregano

Det hele piskes sammen, og klaskes ud på en bageplade med bagepapir i fx. små minipizzaer. Mine blev nogle små, buttede nogle, men er man til en tynd bund, så laver man bare en tyndere udgave. Det hele bages 20-30 min. ved 50 grader. Vend dem evt. undervejs. Jeg gav dem med vilje ret lang tid i ovnen, da de ikke skal være for bløde når fyldet kommer på (synes jeg).

Oven på kom der en tomatsauce (3 spsk. koncentreret tomatpure, lidt olivenolie, oregano, hvidløg), ost og kylling og bacon, som jeg havde svitset på panden inden. Bages i ovnen indtil osten er smeltet.

En pizza uden mel bliver sjældent sprød - denne her er ingen undtagelse, men! Hold nu op, hvor smagte den  godt. Den smagte virkelig helt himmelsk og jeg tror det skyldes friskosten i bunden. Det bliver absolut ikke sidste gang vi laver sådan en her udgave af pizza!

8 kommentarer:

 1. Lækkert! Og sjovt, at det er samme opskrift som den LCHF-pasta, man kan lave - jeg havde aldrig tænkt, at det også ville kunne fungere som pizzabund :O

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig samme opskrift som lchf-pasta. Jeg kunne bare ikke lige forene mig med, at det skulle være pasta - så siden jeg afprøvede det, har jeg gået og spekuleret på pizzabund! :p

   Slet
 2. Nøj, det ser lækkert ud B-) Det må helt klart afprøves :-)

  Tænkte egentligt på, om du ikke kan lokkes til at joine bloglovin? Det er SÅÅÅÅÅÅÅ smart, at man har en samlet oversigt over, hvilke af de blogs man følger, der er kommet nye indlæg på :-)

  SvarSlet
 3. Vikki (blander mig lige), Jacqueline behøver skam ikke gøre noget for at du kan følge bloggen via Bloglovin' - du kan bare søge på url'en i søgefeltet derinde og tilføje den ad den vej :D Jeg følger alle blogs derfra, uanset om de har gjort noget selv eller ej ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Tak for info - det anede jeg ikke! Så er der pludselig mange flere blogs jeg skal have på listen, jo :p Tak for svaret :p

   Slet
  2. Skide godt i finder ud af det tøser ;) Haha.

   Slet