tirsdag den 29. oktober 2013
Æbleomelet med kanel og ristede mandler
Jeg elsker æbler! Det er jo ikke ligefrem hovedingrediensen i en LCHF-kost, men jeg elsker dem bare så meget, og må nok erkende at jeg spiser æbler hver uge. Kanel klæder virkelig æbler, og derfor var det ikke svært at regne ud, hvordan min morgenomelet skulle tage sig ud, da mit øje faldt på min æblefyldte frugtskål!
Æbleomelet (2 personer)
5 æg
1 æble
2 tsk kanel (og lidt til pynt)
smør til stegning
1 dl mandler
Tilbehør
creme fraiche
1 æble i skiver
Riv æblet med den store kniv på rivejernet, og rør det sammen med æggene og kanel. Steg æggemassen i smør, ved lav varme på en pande, indtil omeletten er færdig. Tag omeletten af panden, og rist mandlerne på en tør pande, indtil de begynder at dufte. Hak mandlerne groft, og server til omeletten, sammen med creme fraiche og friske skiver æble. Drys med kanel – og voila: Æblelækkerhed!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar