Madzvinet
Hvem er Madzvinet? 
Jeg hedder Jacqueline, er 22 år, og bor sammen med min kæreste, Thomas, i Ballerup. Jeg er uddannet pædagog, og arbejder til dagligt i en skolefritidsordning. Her får jeg lov til at lave nogle af de ting, som jeg allerbedst kan lide - bl.a. at være sammen med en røvfuld skønne unger, stå for en masse udeaktiviteter, være kreativ og udvikle mig fagligt hver dag, sammen med en masse dejlige kollegaer.

Min fritid er vigtig - det er her jeg har tid til at se mine fantastiske venner, min elskede familie og nyde tilværelsen med Thomas. Jeg trives med fuld fart og mange bolde i luften, og har derfor ofte en topbooket kalender med en masser aftaler. Omvendt har jeg brug for min alenetid.. Det er her jeg lader op. Ved at læse bøger, se serier, male, tegne, indrette vores hjem (om og om igen), lave krea-ting, og selvfølgelig lave mad! Mad fylder nemlig også en hel del i mit liv. Det har det egentlig gjort altid, men de seneste år har det taget fart, og jeg beskæftiger mig med, smager og kigger på, tager billeder af og laver mad hver eneste dag. En af mine største hobbyer! Har du lyst til at lære mig bedre at kende? Så kan du læse 20 random facts om mig her

Hvorfor LCHF?
For mig er der flere grunde til at LCHF er de kost-principper, som jeg følger. Først og fremmest er velværen, roen i kroppen og det store og stabile energiniveau fuldstændig fantastisk! Derudover er det fordelagtigt i forhold til vægttab (mit er gået lidt i stå, fordi jeg har haft en lang periode, hvor jeg ikke har været "striks"), og alle de centimeter som er røget, siden jeg startede på LCHF for halvandet år siden. Men den vigtigste grund til, at jeg i sin tid valgte at kaste mig ud i LCHF, var min fertilitet.

For halvandet år siden begyndte min kæreste og jeg at tænke på, at vi godt kunne tænke os at få nogle børn. Det er bare ikke særlig nemt når man lider af PCO, og ikke har haft menstruation i over et år, vel? Så jeg gik til lægen, og blev introduceret til Bjarne Stigsby og KISS-kosten (en anerkendt fertilitetskost, som er lower carb og ikke fuldstændig fedt-hadende). Da jeg begyndte på den kost, og på at søge på Low Carb opskrifter på nettet, faldt jeg en dag over Madbanditten.dk - og sikke en omvæltning! Det var ikke lang tid jeg brugte på at overveje, hvorvidt jeg skulle afprøve det der LCHF - det gav mening at fedt er blodsukker stabiliserende, at det mætter i længere tid og dermed kunne få min sukker/kulhydrat afhængighed til at forsvinde. Jeg MÅTTE prøve det! For tænk nu, hvis det der fedt kunne gøre et eller andet ved mit blodsukker, min insulinresistens, min PCO.. Jeg smed kulhydrater ud, og sneg nogle fede ting ind i mit liv. Der gik omkring 7-10 dage og VUPTI - så fik jeg min menstruation. Tilfældigheder? I THINK NOT! Min menstruation begyndte at komme igen - og igen, ikke hel regelmæssigt, men den kom. Pludselig en dag skete det så.. Jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden! Desværre mistede vi vores lille pige, da jeg var i 4. måned (september 2013), og det var selvfølgelig smadder hårdt! Men ved I hvad? Jeg KAN blive gravid, fordi jeg nu har ægløsninger.. Noget jeg ikke havde da jeg spiste kulhydrater. Det - blandt andet - viser mig, at min krop er taknemmelig for det jeg fylder på den, nemlig LCHF.

Hvorfor denne blog?
Jeg har lavet dette lille hjørne i cyperspace for min egen skyld - her kan jeg samle mine opskrifter og følge min egen udvikling. Men den er også for andres skyld.. Jeres, om I vil. Mit liv ændrede sig fordi jeg blev oplyst på en blog, på internettet (Tak Jane!) - hvis jeg kan gøre en forskel for bare én, som sidder hvor jeg sad, så er jeg tilfreds. Og ellers håber jeg da bare at I kan bruge nogle af mine opskrifter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar