onsdag den 9. april 2014

Madzvin is back!

Nå, men.. Så skete det vidst igen, hva? Jeg forsvandt for en stund fra skærmen, og blev meget, meget stille. Det er irriterende, for jeg kan faktisk godt lide at blogge - men sommetider tager den ene dag bare den anden, og inden man får set sig om, er der pludselig gået over en måned. Nuvel, der er virkelig sket meget den sidste måned. Jeg har både nået at blive arbejdsløs et par uger, efter at have været ansat i et barselsvikariat - for derefter at blive ansat i endnu et barselsvikariat, på samme institution! At arbejde som "rigtig" pædagog i et langt vikariat, på et fritidshjem som er i gang med en omstrukturering pga. den nye skolereform, er tidskrævende - både de timer man rent fysisk er på institutionen, men også i sin fritid, hvor man lægger mange tanker i hele processen; hvordan kommer det til at gå? Hvad skal der præcist ske? Får vi tid nok sammen med børnene? Og så videre, og så videre.

Ej. Det var slet ikke det jeg ville snakke om. Jeg ville derimod snakke om, at jeg i min "stille periode", også har haft tid til at tænke over, hvad der skal ske med bloggen.. Hvad jeg vil med den, og hvad jeg absolut ikke vil med den. For nogle måneder siden, tog jeg nemlig mig selv i at tænke, at bloggen var blevet et mærkeligt twist mellem opskrifter og mine følelser og dybe tanker. Det er der måske ikke noget galt i som sådan, men jeg har lavet denne blog, fordi jeg har en passion for mad - i særdeleshed mad, som indeholder få kulhydrater og mere fedt (LCHF), hvis det skulle være gået nogles næse forbi. Det er dét jeg ønsker med denne blog; at kommunikere ud til jer, og dele mine tanker og erfaringer.


.. Men allerførst vil jeg gøre mig klar til at tage på arbejde, og så vender jeg frygtløs tilbage senere, med nogle opskrifter på pølsebrød, bruschetta-look-a-likes og nogle andre ting - Alt sammen Low Carb, selvfølgelig.

4 kommentarer:

 1. Wee!
  Welcome Back! You have been missed :)
  Glæder mig til flere indlæg.
  OG tak for sidst :D
  KH
  - frk. sveske

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, sveske - Jeg glæder mig til at komme mere i gang.
   Selv tak for sidst! Det bliver hyggeligt at gentage det :-D

   Kærligst,
   Jacqueline

   Slet
 2. Tilslutter mig Frk. Sveske! Jubii! Dejligt at du er tilbage!!
  KH
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Wee <3 Tak søde!

   Kærligst,
   Jacqueline

   Slet