Lasagnefyld
500 g hakket oksekød
3 gulerødder
2 små løg
½ squash
1 ds flåede tomater
2 fed hvidløg
Salt, peber
Valgfrie krydderier
"Bechamelsovs"
3 dl fløde
200 g flødeost
muskatnød, salt, peber
½ hvidkålshoved
1 pakke parmaskinke
Start med at brune kødet, og tilføj så de resterende grøntsager og krydderier. Det er en god idé at lade kødsovsen simre en del tid, så væsken fordamper (medmindre man vil have våd lasagne) og så smagen rigtig samler sig. Bechamelsovsen er meget nem! Kog fløden op og smæk flødeosten i også - lad det simre og smag det til med salt, peber og muskatnød. Når kødsovs og ostesovs er færdig, fungerer det bare som almindelig lasagne - Saml den, og afslut med hvidkålsskiver og top det med parmaskinke. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter. Bon appetit!
Skal blomkålspladerne ikke ind i mellen kødet?
SvarSletJo, som beskrevet samles lasagnen bare som på normal vis. Jeg kan godt se at det umiddelbart ikke ser sådan ud på billedet, men den er skam i lag :)
Slet