Thomas har
valgt at gå all in på LCHF og det synes jeg jo er fantastisk - det gør
det SÅ meget nemmere med en mand, som bakker en op ved at spise det
samme.. Og han elsker at han må få fedt, kød og æg og bacon uden at
tænke "fy-fy". Til gengæld savner Thomas at kunne spise brød. Vi har
ellers brød i form af kernebrødet (til venstre på billedet),
men det bliver han ofte lidt træt af - derfor har jeg nu fundet en
anden opskrift på LCHF-brød, som rigtigt nok minder lidt mere om rigtigt
brød og dét gjorde Thomas tilfreds!
Brødet
til venstre er det førnævnte kernebrød - jeg elsker virkelig det brød!
Til højre har vi det "rigtige" brød, som kunne hjælpe Thomas' trang til
brød med pålæg på, som han elsker.
Kernebrød:
100 g. græskarkerner
100 g. solsikkekerner
100 g. mandler
100 g. sesam
100 g. hørfrø
100 g. valnødder
½-1 dl. olie
4 æg
Bland alle ingredienserne og bag det i en rugbrødsform i en time ved 150 grader. Voila!
LCHF-Brød:
100 g. sesam
100 g. hørfrø
150 g. solsikkekerner
75 g. HUSK
2 tsk. bagepulver
50 g. smeltet smør
200 g. græsk yoghurt
4 æg
Frø
og kerner males til mel og blandes med de resterende ingredienser -
Nemt ikke?! Bages i en rugbrødsform m. bagepapir i, i 60-80 min., ved175
grader.
hej, hvordan maler du de forskellige ting til mel?
SvarSletJeg har en foodprocessor som har en kværne agtig funktion. Jeg ved at du i fx Føtex kan købe en kaffekværn af mærket Melissa, som skulle være rigtig god! - Den kan du kværne dine nødder, frø og selvfølgelig kaffe med :)
Slettak Jacqueline :-)
Slet