onsdag den 24. oktober 2012

Pasta carbonara

En ordentlig omgang pasta carbonara ala mig!
 Lækker, smagsfyldt ret som ligger godt i maven :)

Til denne portion brugte jeg: 
500 g frisk pasta 

100 g bacon 
100 g skinkestrimler 
1 spsk. olivenolie
1 peberfrugt 
1 stort løg  
2 fed hvidløg 
2½ dl kaffefløde 
1 pasteuriseret æg
salt, peber
1 stor håndfuld revet mozzarella (parmasan er at foretrække) 
basilikum blade til pynt 

Svits løgtern, peberfrugt tern og hvidløg på panden i olivenolie - tilføj da bacon og så skinkestrimler. Kaffefløden kommes i og det hele skal simre lidt og smages til med salt og peber. Sæt vand over til pasta og lad det koge ganske kort tid - bland pasta og "kødsovs" sammen og klask et æg udover og bland yderligere sammen. Anrettes på tallerken med ost og basilikum. Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar