En ordentlig omgang pasta carbonara ala mig!
Lækker, smagsfyldt ret som ligger godt i maven :)
Til denne portion brugte jeg:
500 g frisk pasta
100 g bacon
100 g skinkestrimler
1 spsk. olivenolie
1 peberfrugt
1 stort løg
2 fed hvidløg
2½ dl kaffefløde
1 pasteuriseret æg
salt, peber
1 stor håndfuld revet mozzarella (parmasan er at foretrække)
basilikum blade til pynt
Svits løgtern, peberfrugt tern og hvidløg på panden i olivenolie - tilføj da bacon og så skinkestrimler. Kaffefløden kommes i og det hele skal simre lidt og smages til med salt og peber. Sæt vand over til pasta og lad det koge ganske kort tid - bland pasta og "kødsovs" sammen og klask et æg udover og bland yderligere sammen. Anrettes på tallerken med ost og basilikum. Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar