fredag den 7. februar 2014

Flødestuvet rødkål og spnatfiskedeller

Flødestuvet rødkål - har du smagt det?! Det er toplækkert og latterligt nemt. Her lavede jeg det sammen med nogle lækre fiskedeller - noget vi ellers ikke får så tit, fordi det er dyrt og ja.. Foretrækker ofte fisk på en anden måde. Ikke desto mindre var denne omgang aftensmad über god. Try it!


Fiskefrikadeller 
500 g frisk fisk fx torskfileter
1 æg
1 lille løg
1 spsk Fiber HUSK
1 håndfuld hakket spinat
1 tsk tørrede koriander
salt, peber
smør til stegning

Pil og hak løget fint, skær fisken i mindre stykker og giv det en tur i foodprocessoren sammen med resten af ingredienserne. Stil farsen på køl i mindst en halv time. Tag farsen ud, og form til små frikadeller - steg dem på panden i smør ved lav varme indtil de er færdige. 

Flødestuvet rødkål 
1/2 rødkålshoved
1 tsk tørrede korriander
2-4 dl piskefløde (mængden afhænger af størrelsen på rødkålen)
salt, peber
smør til stegning

Snit rødkålen fint, og steg det mørt på panden, i riiiigeligt med smør. Når kålen er som du vil have den, hælder du fløden over den og lader fløden "koge" ind, til den er cremet. Smag det hele til med koriander, salt og peber.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar