onsdag den 19. juni 2013

Kyllingenuggets ala LCHF

Jeg har altid været en komplet sucker for paneret mad - nuggets, fiskefilet og alt det der. Men! Jeg bliver sindssygt oppustet af alt det panering, og det gider man jo ikke. I hvert fald ikke hvis det man så har spist, var noget nær perfekt og at maden er mavepinen værd. Det er det sjældent.. Så! Hvordan skal vi så lige panere vores kylling, når man pludselig har lyst til nuggets? Ja, det skal jeg sige dig.. Vi bruger flæskesvær, peanuts og chili.


Spicey nuggets (ca. 10 stk.) 
400 g. kyllingebryst 
2 æg 
1 håndfuld peanuts 
1 stor håndfuld flæskesvær 
1 spsk. god, tørret chili 
Smør til stegning 

Kyllingebabserne skæres ud i de ønskede størrelser og lægges til siden. Imens hakker du peanuts, flæskesvær og chili i en kaffekværn, nøddekværn eller lign. Herefter panerer du som på normal vis: Dyp kyllingerne i æg, så "raspen", så i æg og til sidst i "rasp" igen. Steg på panden i smør, og spis dine nuggets sammen med fx. bønnefritter og pikantdip (creme fraiche og pikantost pisket til en dip).



Ingen kommentarer:

Send en kommentar