onsdag den 24. oktober 2012

Fyldt mørbrad med grøntsagspuré og bønnesalat




Jeg elsker at sætte forskellige af mine yndlingsretter sammen for at se om det fungerer - denne her sammensætning fungerede faktisk ret godt og kombinationen af mørt kød, blød puré og knasende bønner var super lækker!









Til denne portion brugte jeg:
1 stor svinemørbrad
2 store håndfuld feta (salattern)
1 dl soltørrede tomater
1 løg
2 fed hvidløg

400 g grønne bønner
1 spsk. olivenolie 
2 fed hvidløg
1 orange peberfrugt

300 g. rosenkål
½ knoldselleri
1 dl mælk
1 spsk. smør

salt, peber, tørrede koriander

Blend 1 håndfuld feta/salattern, soltørrede tomater, ½ løg og koriander til en lind masse. Puds mørbraden og lav en lille lomme i den - fyld lommen med oste/tomat massen. Tilberedes i ovnen - 200 grader, 30 minutter. Alt imens er rosenkål og selleri blevet kogt således at de kan blendes til pure - smag til med salt, peber, smør og mælk. Kog bønderne i ganske kort tid - der er intet værre end udkogte bønner; tilføj salt, olie og knust hvidløg, peberfrugt som er skåret i tern og feta - bønnesalaten kan spises både kold og varm. Skær mørbrad i skiver og server evt. som på billedet. Enjoy :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar