tirsdag den 12. november 2013

Æggewrap


Jeg har ikke ligefrem opfundet den dybe tallerken med denne ”opskrift”, men jeg synes nu alligevel at jeg vil påpege muligheden for at spise wraps, lavet på æg. Det er jo genialt og super nemt – ikke bare genialt for os, som spiser efter LCHF, men også for dem som spiser meget proteinrigt, eller som bare godt kan lide fx omelet. Æggewraps kan jo varieres i det uendelige, og der er mange muligheder her for at ”efterligne” nogle klassiske retter, som normalt er fyldt med kulhydrater. Fx mexicanske pandekager, durumruller (hvis man kan lide kebab!) eller lignende. Her har jeg lavet wraps med en rest kylling og lidt forskelligt grønt. 






Æggewraps (2 stk.)

5 æg
1 skvis fløde
smør til stegning
 salt, peber

Fyld
1 kyllingebryst skåret i små, mundrette stykker
1 stor håndfuld revet ost (fx havarti, cheddar, parmesan)
2 store spsk. creme fraiche
porrer
tomat
peberfrugt
revet gulerod
1 lille håndfuld saltede peanuts

Pisk æg, fløde og salt og peber sammen, og steg to omeletter på panden i smør, ved lav varme. Køl omeletterne ned, og smør dem herefter med creme fraiche, drys med revet ost, og læg kyllingen, de snittede grøntsager og peanuts på omeletten. Rul omeletten sammen, og pludselig blev omeletten til en wrap. It’s like magic! Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar