fredag den 7. februar 2014

Hotdog - ala Palæo i Torvehallerne

Jeg har før lavet hotdogs, som jeg har fået dem serveret på Palæo i Torvehallerne. De er super simple,  super velsmagende og super gode når man spiser Low Carb. I al sin enkelhed, handler det om at lave en tynd omelet, som smørres med eksempelvis mayo og vikles rundt om en pølse. Jeg har som sagt lavet dem før, men denne gang blev de lidt flottere og lidt anderledes i smagen.6 små hotdogs - du skal bruge: 
6 små økopøller fx hanegal
6 blade romaine salat
6 æg
1 håndfuld hakket persille
2 spsk fløde
1 tsk husk
Smør til stegning

3 spsk mayonnaise
1 tsk dijon sennep
1 tsk hvidløgspuré eller 1 fed hvidløg (knust)

Start med at blende æg, persille, husk og fløde til en ensartet, grøn æggemasse. Smelt smør på en pande ved middel varme, og hæld en smule af æggemassen på panden. Vend omeletten og steg den på den anden side også. Du skal faktisk bruge samme princip som når du laver pandekager - et tyndt lag æggemasse, middel varme, vend og gentag proces. På den måde slipper du for at omeletten hæver voldsomt, og den forbliver tynd. Lav mindst 6 små omeletter - jeg fik 8 ud af denne portion, men det variere jo.

Når omeletterne er færdige, steger du pølserne på panden - i en klat smør - indtil de er ristede, som du ønsker. Lav en omgang hvidløgsmayo af mayo, sennep og hvidløgspuré. Nu skal du begynde at samle hotdogs! Smør hvidløgsmayo på den ene halvdel af omeletten, og læg et salatblad ovenpå - den grillede pølse skal oven på salatbladet, og så skal der rulles! Gentag processen med de resterende omeletter og pøller. Voila!

Server eventuelt med grønt on the side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar