torsdag den 25. oktober 2012

Rodbede suppe

Denne suppe har den smukkeste farve og den mest særprægede smag, synes jeg. Den er helt klart værd at prøve - den er super sund og kombinationen af rodbede og peberrod fungerer rigtig godt.









Til denne portion brugte jeg: 
500 g rodbede
3 mellemstore kartofler
2 løg
2 mellemstore gulerødder
4 fed hvidløg
½ æble
1 liter grøntsagsbouillon 
1 spsk. olivenolie
salt, peber, koriander

2 dl. creme fraiche
Revet peberrod
½ løg, skåret i tynde skiver

Svits løg, hvidløg og koriander i en gryde med olivenolie - tilføj rodbede, gulerødder, kartofler, æble og grøntsagsbouillon indtil det hele er dejlig mørt - blend det hele i gryden med stavblender, til den er lind og blød. Denne suppe kan godt fremstå lidt "sød", derfor passer cremen til som består af creme fraiche, revet peberrod og løg blandet sammen, rigtig godt til denne suppe. Super lækker og flot suppe :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar